Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Thursday, Jan 18th

Last update04:57:21 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ Διπλή συνεδρίαση για την Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Διπλή συνεδρίαση για την Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Διπλά συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, στην Λαμία.

Αρχικά συνεδριάζει στις 10.30 το πρωϊ , με 5 Περιβαλλοντικά θέματα..

Η έγκριση του πρακτικoύ συνεδριάσεως στις  18/12/2017 και ακολουθούν οι εγκρίσεις Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, για το Μικρό Υδροηλεκτρικό  Έργο «ΚΑΤΑΒΟΘΡΑΣ», ισχύος 0,2 MW, το οποίο πρόκειται να εγκατασταθεί  στην Δ.Ε. Προυσού, του Δήμου Καρπενησίου, με φορέα υλοποίησης φυσικό πρόσωπο, για την μονάδα  παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά, ισχύος έως  500 ΚWe στην θέση «ΚΟΜΑΤΙ», του Δήμου Τανάγρας, για την ίδρυση ιχθυογεννητικού σταθμού,  δυναμικότητας 30.000.000 ιχθυδίων   θαλασσίων μεσογειακών ιχθύων, σε δημόσια δασική έκταση 36.291,06 τ.μ., στην θέση «Ακρωτ. Σταυρός»  Δ.Ε. Λάρυμνας της εταιρείας  MARE MAGNUM A.E και  για την μετεγκατάσταση, επέκταση (κατά 30 στρέμματα), αύξηση δυναμικότητας και εκσυγχρονισμό πλωτής μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας, 10 στρεμμάτων, σε θέση νοτιότερα της υφισταμένης  στο «Λιμανάκι»  του Δήμου Λεβαδέων  της εταιρείας  ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΜΕΠΕ.

Στις 12.30 το μεσημέρι, η Επιτροπή θα ασχοληθεί με την έγκριση του 9ου αυτού πρακτικού συνεδριάσεως .

Κοινοποιήστε