Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Thursday, Jan 18th

Last update04:57:21 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑ Προσοχή, λήξη προθεσμίας!

Προσοχή, λήξη προθεσμίας!

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Για την καταβολή μισθωμάτων για βοσκοτόπια..

Στις 31 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία για την καταβολή των μισθωμάτων για τα βοσκοτόπια των ετών 2016 και 2017 και οι

κτηνοτρόφοι μπορούν να πληροφορηθούν για τα μισθώματα  που πρέπει να καταβάλουν και για τα δύο έτη, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (www.pste.gov.gr) και στην θέση «Θέλω να μάθω το μίσθωμά μου για τις βοσκήσιμες εκτάσεις»   βάζοντας τα 6 τελευταία ψηφία του ΑΦΜ τους ..

Ταυτόχρονα  πληροφορούνται τον τραπεζικό  λογαριασμό /Περιφερειακή Ενότητα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ όπου πρέπει να καταθέσουν το μίσθωμα…

Στην κατάθεση θα πρέπει να αναγράφουν ως αιτιολογία την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ/ΜΙΣΘΩΣΗΣ (δεκαψήφιος αριθμός) για κάθε βοσκήσιμη γαία και κάθε έτος .

Οι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να πηγαίνουν στο Δήμο στα όρια του οποίου βρίσκεται η βοσκήσιμη γαία που τους έχει κατανεμηθεί, προκειμένου να λάβουν γνώση ενυπόγραφα σχετικά με τα στοιχεία της κατανεμηθείσας έκτασης

Για κάθε κτηνοτρόφο εκτυπώνεται έντυπο κατανομής βοσκήσιμης γαίας σε δύο αντίτυπα το οποίο επέχει θέση σύμβασης μίσθωσης

Ο ενδιαφερόμενος κτηνοτρόφος λαμβάνει γνώση προσυπογράφοντας το έντυπο και παραλαμβάνει ένα αντίγραφο

Ο Δήμος ή η αρμόδια ΔΑΟΚ, ενημερώνουν τον ΟΠΕΚΕΠΕ επισυνάπτοντας στη διαδικτυακή εφαρμογή το ενυπόγραφο έντυπο κατανομής.

Σε κάθε περίπτωση και επειδή είναι δύσκολη σε πολλές περιπτώσεις η επαφή με τους Δήμους, παρακαλούνται οι κτηνοτρόφοι τουλάχιστον στην καταβολή του μισθώματος.

Οι κτηνοτρόφοι πρέπει να γνωρίζουν ότι η μη τακτοποίηση - πληρωμή της οφειλής συνεπάγεται ανάκληση της κατανομής της βοσκήσιμης γαίας για το επόμενο έτος σύμφωνα με υπουργική απόφαση .

Κοινοποιήστε