Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Thursday, Jan 18th

Last update04:57:21 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑ Μήνυμα ΕΛ.ΑΣ από την Αντίκυρα!

Μήνυμα ΕΛ.ΑΣ από την Αντίκυρα!

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

«Όχι στα ναρκωτικά, όχι στην περιθωριοποίηση, όχι στο θάνατο»

Το μήνυμα «όχι στα ναρκωτικά, όχι στην περιθωριοποίηση, όχι στο θάνατο» έστειλε από την Αντίκυρα ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κ. Τουβάλας, χαρακτηρίζοντας συμβολικά το 2018 ως «έτος κατά των ναρκωτικών»..

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ παρέστη σε προγραμματισμένη καύση κατασχεμένων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, αναφερόμενος επίσης, στις σημαντικές επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ στον διαρκή αγώνα κατά των ναρκωτικών..

Αναφερόμενος στο σχεδιασμό των δράσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, επεσήμανε την ανάγκη ακόμη μεγαλύτερης προσπάθειας για καλύτερα αποτελέσματα, γεγονός «που αναδεικνύει την ισχυρή βούληση της Πολιτείας και της Ελληνικής Αστυνομίας να έχει πιο δραστική αντιμετώπιση στα παράνομα κυκλώματα που υποχρεώνουν τους συνανθρώπους μας, μα κυρίως τους νέους ανθρώπους, στη χρήση των ναρκωτικών και με αυτόν τον τρόπο τους οδηγούν στην περιθωριοποίηση, στην ψυχική και σωματική φθορά και τέλος στο θάνατο».

Να σημειωθεί, ότι τα αποτελέσματα από τις δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στον τομέα της καταπολέμησης των ναρκωτικών είναι ιδιαίτερα σημαντικά, καθώς ενδεικτικά για το 2017,  οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ διαχειρίστηκαν πάνω από 12.000 υποθέσεις ναρκωτικών, συνέλαβαν για την εμπλοκή τους στις υποθέσεις αυτές 15.581 άτομα, ενώ κατάσχεσαν πάνω από 16 τόνους κάνναβης, πάνω από 300 κιλά ηρωίνης, περίπου 220 κιλά κοκαΐνης και πάνω από 50.000 ναρκωτικά χάπια!

Κοινοποιήστε