Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Thursday, Jan 18th

Last update04:57:21 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ Συνεχίζει τα οδικά έργα στις Π.Ε. η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Συνεχίζει τα οδικά έργα στις Π.Ε. η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Με παρεμβάσεις, προϋπολογισμού 4.100.000 ευρώ, στο οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας προχωρά τα οδικά έργα στις Περιφερειακές Ενότητες η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Όπως σημείωσε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης μετά την υπογραφή της σύμβασης το έργο αφορά στη συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό περισσότερων από 20 τμημάτων του εθνικού και του επαρχιακού δικτύου της Φθιώτιδας.

Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, αποκατάσταση του οδοστρώματος, εκσκαφές και αποκατάσταση σωληνώσεων, αντιμετώπιση κατολισθήσεων, τοποθέτηση στηθαίων ασφάλειας, σήμανση και όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες ασφαλούς και οδήγησης.

Ο κ. Μπακογιάννης έκανε λόγο για «Έργο αξιοπρέπειας» και τόνισε ότι σε μία χώρα που, λόγω της κρίσης, αδυνατεί να προσφέρει στον πολίτη αυτά που δικαιούται, είναι χρέος κάθε περιφερειακής αρχής να φροντίζει για την καλή ποιότητα ζωής, την καθημερινότητα και την ασφάλειά του.

«Τα έργα υποδομών είναι έργα αξιοπρέπειας για τους πολίτες. Είναι η υποχρέωσή μας να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να εξασφαλίζουμε χρηματοδότηση και να υλοποιούμε το σχέδιο βάσει του οποίου ο κόσμος της Στερεάς Ελλάδας μας τοποθέτησε εδώ. Αυτό που έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα, είναι να τιμούμε την επιλογή του κόσμου επιστρέφοντάς του έργα που όταν ολοκληρωθούν θα έχουν αλλάξει την εικόνα και την ουσία της ζωής στη Στερεά Ελλάδα. Σημαντικός παράγοντας στη ζωή των πολιτών, είναι οι μετακινήσεις του», είπε ο κ. Μπακογιάννης και συμπλήρωσε: «Σε αυτόν τον τομέα οι παρεμβάσεις μας γίνονται σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και ο βηματισμός μας δείχνει ότι σε λίγα χρόνια θα μπορούμε να μιλάμε για ένα οδικό δίκτυο πρότυπο».

Κοινοποιήστε