Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Thursday, Jan 18th

Last update04:57:21 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑ Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του 2018 από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλιάρτου – Θεσπιέων

Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του 2018 από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλιάρτου – Θεσπιέων

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε σε ειδική συνεδρίαση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων o προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2018 και το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Δράσης.

Τον προϋπολογισμό του 2018 υπερψήφισε στο σύνολό του η παράταξη της πλειοψηφίας, ενώ η αντιπολιτευόμενη «Λαϊκή Συσπείρωση» υπερψήφισε τις δαπάνες για τη μισθοδοσία του προσωπικού, τις ασφαλιστικές εισφορές, τις δαπάνες για τις κοινωνικές δομές και τις δαπάνες για τα σχολεία.

Στη Συνεδρίαση αναλυθήκαν τα στοιχεία του προϋπολογισμού, τόσο στο σκέλος των εσόδων, όσο και των δαπανών.

Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης «βασικό στοιχείο του προϋπολογισμού είναι η ρεαλιστικότητά του, που προκύπτει από τον ισοσκελισμό Εσόδων – Εξόδων, σε περιβάλλον μείωσης των χρηματοδοτήσεων, αλλά και της όλο και αυξανόμενης ανέχειας των δημοτών».

Η έμφαση για το 2018 «δίνεται στην καθημερινότητα με ενίσχυση των παρεμβάσεων αλλά και του εξοπλισμού του Δήμου, στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών, αλλά και των σχολικών υποδομών, καθώς και στα συγχρηματοδοτούμενα έργα».

Ο Δήμαρχος επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Υπό τις δεδομένες συνθήκες που περνά η χώρα και η κοινωνία μας, ο προϋπολογισμός αυτός είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε».

Κοινοποιήστε