Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Thursday, Jan 18th

Last update04:57:21 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ Βοήθεια στους πληγέντες της Μάνδρας από την Εστία Μητέρας

Βοήθεια στους πληγέντες της Μάνδρας από την Εστία Μητέρας

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στην έκκληση που απηύθυνε η Εστία Μητέρας στη Λιβαδειά για βοήθεια στους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Μάνδρα.

«Η Εστία Μητέρας δεν έμεινε ποτέ αδιάφορη στον πόνο, τη δυστυχία και την απόγνωση συνανθρώπων μας που επλήγησαν από καταστροφές και θεομηνίες, στερήθηκαν μέσα σε ελάχιστες στιγμές τους κόπους ολόκληρης ζωής και ατενίζουν το μέλλον με φόβο και αβεβαιότητα. Έχοντας ανεπτυγμένο το αίσθημα της αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας κάναμε έκκληση στα μέλη μας, να συγκεντρώσουμε είδη πρώτης ανάγκης και να τα στείλουμε στους πάσχοντες κατοίκους της πολύπαθης Μάνδρας», τονίζει το Δ.Σ. της Εστίας Μητέρας.

Και προσθέτει: «Πράγματι, τα μέλη μας ανταποκρίθηκαν με συγκινητική προθυμία, συγκεντρώθηκε ένας αξιόλογος αριθμός τροφίμων, τα συσκευάσαμε και τα στείλαμε στους υπεύθυνους, ελπίζοντας να τα μοιράσουν με σύνεση και σωστά κριτήρια».

Παράλληλα εύχεται «να αποκατασταθούν γρήγορα οι απίστευτες ζημιές που προκλήθηκαν, οι κάτοικοι να ξαναβρούν το ρυθμό της καθημερινότητάς τους και ο χρόνος να απαλύνει τις πληγές αυτής της απίστευτης τραγωδίας».

Τέλος, η Εστία Μητέρας ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν με προθυμία στην πρόσκλησή μας και έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και καταλήγει: «Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και ο καινούργιος χρόνος που θα ανατείλει σε λίγες μέρες να επιφυλάσσει σε όλους μόνο χαρούμενες και ευτυχισμένες στιγμές».

Κοινοποιήστε