Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Thursday, Jan 18th

Last update04:57:21 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑ Χριστούγεννα Μικροί - μεγάλοι πάμε, Θήβα, Βάγια, Άρμα, Σκούρτα, Τανάγρα..

Χριστούγεννα Μικροί - μεγάλοι πάμε, Θήβα, Βάγια, Άρμα, Σκούρτα, Τανάγρα..

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Τα Χριστούγεννα καταφθάνουν και μικροί – μεγάλοι  είναι προσκεκλημένοι σε διάφορες εκδηλώσεις χαράς, που έχουν ετοιμάσει φορείς και σύλλογοι..

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

Στην Θήβα,  στην κεντρική πλατεία, από τις 10.00 έως 13.00, η ΧΕΝ λειτουργεί το  «Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι» με χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από τα παιδιά & τις γυναίκες της ΧΕΝ. Τα παιδιά θα κατασκευάσουν Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια & οι γυναίκες γλυκίσματα!

Στο Άρμα, στις 5.30 το απόγευμα, έχουν ετοιμάσει μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή, για να φωταγωγήσουν το δέντρο, να ακούσουν τα κάλαντα από τους μικρούς τους φίλους και να χειροκροτήσουν τις χορευτικές ικανότητες του, οι Αμπάρτζαλοι θα ζωγραφίσουν τα πρόσωπά τους, θα ετοιμάσουν μπαλόνια και πολλά – πολλά μαγικά, και στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων!

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

Στην Θήβα,  στην κεντρική πλατεία, ώρα 10.30, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Θήβας, προσφέρει, όπως κάθε χρόνο, τον   Μπουφέ της Αγάπης!

Στο Μουσείο Θήβας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, περιμένει τους μικρούς της φίλους και τους συνοδούς τους, από τις 11.00 έως τις 13.00,  για να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών..

Τους περιμένει στο δημιουργικό της εργαστήριο για να φτιάξουμε πρωτότυπα και πανέμορφα στολίδια, που θα κρεμάσουν στο πιο χαρούμενο χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης!

Στην Θήβα, στο Συνεδριακό Κέντρο, ώρα 6.00 το απόγευμα, το Λύκειο Ελληνίδων έχει ετοιμάσει Χριστουγεννιάτικη πολιτιστική εκδήλωση, με παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια και κάλαντα από πολλές περιοχές της Ελλάδας!

Στα Βάγια, ο Σύλλογος Γυναικών Η ΣΦΙΓΓΑ και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων 1ου και 2ου Δημοτικού και Γυμνασίου – Λυκείου Βαγίων, στην κεντρική πλατεία, ώρα 6.00 το απόγευμα, θα ανάψουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, με πολλές εκπλήξεις και δρώμενα για τα παιδιά!

Στα Σκούρτα,  στο Πνευματικό Κέντρο, ώρα 6.00 το απόγευμα, η ΔΗΚΕΤ του Δήμου Τανάγρας  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Νέων Η ΔΡΑΣΗ, τον Σύλλογο Γυναικών και τον Σύλλογο Αγ. Αθανασίου,  έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις, με μουσική, γράμμα στον ¨Αι Βασίλη, παιχνίδια με τα παιδιά, δωράκια, ζωγραφική προσώπου, ζεστά ροφήματα, γλυκά και μπαζάρ.

Στην Τανάγρα,  ώρα 6.00 το απόγευμα, στην πλατεία, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τανάγρας Ο ΠΟΙΜΑΝΔΡΟΣ, θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και  όλοι μπορούν να γράψουν ευχές πάνω στα φωτεινά φανάρια αερόστατου που θα τους δοθούν και να τις στείλουν πολύ ψηλά στον ουρανό.

Στην εκδήλωση συμμετέχει η χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Τανάγρας με τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ενώ παρόντες θα είναι ο Αι Βασίλης , τα ξωτικά, θα γίνει ζωγραφική προσώπου και θα υπάρχουν γλυκά και δώρα!

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου

Στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, ώρα 11.00 το πρωϊ, τα παιδιά του 1ου, 2ου & 3ου Τμήματος του Παιδικού Σταθμού Θήβας του ΔΟΘ, ζωντανεύουν την «Άγια Νύχτα των Χριστουγέννων».

Στις 7.00 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, θα ακουστούν «Νότες Χριστουγεννιάτικες» από το Δημοτικό Ωδείο με την συμμετοχή Φιλαρμονικής Ορχήστρας, Βυζαντινής & Παιδικής Χορωδίας Δημοτικού Ωδείου της ΔΗΚΕΘ.

Κοινοποιήστε