Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Wednesday, Dec 13th

Last update06:36:47 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΘΗΒΑ Στο πλευρό των πλημμυροπαθών η Θήβα!
Διαφήμιση
pikasishearing.gr

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών η Θήβα!

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Έφυγε ένα φορτηγό – Ακολουθεί δεύτερο..

Είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσαν κι έστειλαν στους πλημμυροπαθείς του Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας, ο Δήμος Θηβαίων, Πολίτες, Σύλλογοι, Φορείς και Επιχειρήσεις, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και προσφοράς στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. ..

Τα είδη στάλθηκαν στην Μάνδρα, με φορτηγό του Δήμου, ο οποίος απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης προς τον όμορο Δήμο..

Την προσπάθεια ενίσχυσαν, τα σχολεία, 6ο Νηπιαγωγείο Θήβας, 7ο & 8ο Δημοτικά Σχολεία Θήβας, 2ο Λύκειο Θήβας και Γυμνάσιο-Λύκειο Βαγίων, τα super-market, Σταμάτης και Σκλαβενίτης, η ενορία των Αγίων Πάντων Πυρίου, οι Σύλλογοι, Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσοχωρίου Μέλισσα, Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Θήβας, η ΟΝΝΕΔ Ν. Βοιωτίας, οι εργαζόμενοι της Tupperware Hellas και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων, όμως θα αποσταλεί και νέο φορτίο στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, καθώς υπάρχουν πολλοί σύλλογοι, φορείς και σχολεία που συνεχίζουν να συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης.

Κοινοποιήστε