Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Wednesday, Dec 13th

Last update06:36:47 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ Δήμος Λεβαδέων Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου το Κυνήγι το Αη Βασίλη
Διαφήμιση
pikasishearing.gr

Δήμος Λεβαδέων Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου το Κυνήγι το Αη Βασίλη

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Λεβαδέων θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 το Κυνήγι το Αη Βασίλη για παιδιά και εφήβους με την υποστήριξη της Εθελοντικής Ομάδας «Λεβαδρώ».

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βγουν στους δρόμους της πόλης για να ανακαλύψουν που κρύβεται ο Αη Βασίλης μέσα από τη λύση γρίφων. Μέριμνα μας είναι να προετοιμάσουμε με τον καλύτερο και πιο ασφαλή τρόπο το παιχνίδι για τα παιδιά.

«Οι εθελοντές (μέλη αθλητικών σωματείων, πολιτιστικών συλλόγων, θεατρικών ομάδων, εθελοντικών ομάδων κλπ) θα συμβάλλουν στην ασφαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού και στην καθοδήγηση των παιδιών, ενώ θα ήταν ευπρόσδεκτο εάν κάποιοι από τους εθελοντές είναι διατεθειμένοι να ντυθούν με ανάλογες του θέματος στολές (ξωτικά, καλικάντζαροι, κλπ) για τη δημιουργία μιας εορταστικής ατμόσφαιρας στους δρόμους της πόλης», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Δήμος Λεβαδέων.

Παράλληλα καλεί όλους όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν ως εθελοντές για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και διεξαγωγή του παιχνιδιού να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλ. 22613-50812 και 6948759957.

Κοινοποιήστε