Βοιωτική Ώρα

Η αδέσμευτη εφημερίδα

Tuesday, Nov 21st

Last update06:47:40 PM GMT

You are here:: ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑ Όσους βοηθάνε το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστεί ο Δήμος Ορχομενού
Διαφήμιση
pikasishearing.gr

Όσους βοηθάνε το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστεί ο Δήμος Ορχομενού

E-mail Εκτύπωση PDF
hide

Ο Δήμαρχος Ορχομενού Λουκάς Υπερήφανος με την ευκαιρία της έναρξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ορχομενού εκ μέρους του Δήμου και των κατοίκων του με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τους χορηγούς για την ευαισθησία τους «για τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, ευελπιστώντας πως η προσφορά τους θα βρει και άλλους πρόθυμους μιμητές».

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Υπερήφανος ευχαριστεί για τις χορηγίες σε τρόφιμα, είδη υγιεινής και σχολικά είδη τους: Παναγιώτη Σκλήκα (ΓΛΑΡΟΣ ΑΒΕΕ, Οινόφυτα), Αφοι Ακριδόπουλοι Ο.Ε. (Κυλινδρόμυλοι, Ορχομενός), Γεώργιο Λούκο (Εξοπλισμός & Τροφοδοσία Χώρων Μαζικής Εστίασης, Θήβα), Ηρακλή Μαρίνο (Κυλινδρόμυλος, Σχηματάρι), Γεώργιο Μπόγρη (Μύλοι, Θεσπιές), Χαρίτο Πετρούλια (Λεοντάρι), Χρήστο Καββά (Ευρωεμπορική-Ιωνική ΕΠΕ, Θήβα), και Σύλβια Κανούση (σχολικά είδη, Ορχομενός)

Επίσης για τις κατασκευές τους στο Παντοπωλείο τους Ορχομένιους Κωνσταντίνο Ρέλλια και Δημήτριο Παπαγιαννάκη.

«Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για τις δωρεές τους σε ρουχισμό, και φυσικά ευχαριστούμε την Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά και τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Κωνσταντίνο Μπακομήτρο για το συνεχές έμπρακτο ενδιαφέρον τους για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ορχομενού»., καταλήγει ο Λουκάς Υπερήφανος.

Κοινοποιήστε